Саакашвілі обзавівся номерною футболкою збірної України (фото)

Під світлиною голови Одещини у футболці українці привітали Саакашвілі та висловили побажання побачити його на посаді прем'єр-міністра.

Саакашвілі у футболці збірної України. Фото: Facebook

Керівник Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі похвалився номерною футболкою збірної України з футболу. Відповідну світлину з підписом "Добрий день, Україно. 1 січня 2016" чиновник виклав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Допис екс-президента Грузії викликав масу похвальних коментарів серед користувачів соцмережі. Багато людей вітали Саакашвілі з Новим роком і висловлювали побажання побачити його на посаді прем'єр-міністра України.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...