Саакашвілі пропонує забрати у чиновників шикарні будинки в Конча-Заспі

За словами Міхеїла, нардепи слізливо закликали жертвувати по 1 грн в АТО, а самі мали в той же час по 2 млн вдома

Міхеїл Саакашвілі. Фото: 24tv.uaГолова Одеської Облдержадміністріції Міхеїл Саакашвілі наголосив на тому, що більшість будинків у Конча-Заспі належать чиновникам. І додав, що їх потрібно просто "описати та забрати". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Мені здається, що крім того, що їх на наступних виборах усіх звільнять, потрібно багатьом із них заборонити повертатись в політику та необхідно позбавити власності. Де забрати? Приїждайте в Конча-Заспу. Просто потрібно описати ці будинки і забрати. Як вони слізливо закликали, давайте жертвувати по 1 грн в АТО, а у самого там 2 млн вдома", – сказав Саакашвілі.

"Для мене буде перемога, коли буде мир, коли від нас відчепляться. Коли, по-перше, український політичний клас не буде ідентичним з російським. Чим вони відрізняються? Такі ж будинки. Що Конча-Заспа, що Рубльовка. Мене особливо не впускають в Конча-Заспу, мені не довіряють. Я на вертольоті в минулому році перелітав, я був трохи приголомшений, коли побачив ці хороми. І в 90% це посадові особи", – наголосив він.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...