Саакашвілі розповів, як Міноборони перешкоджає видачі квартир АТОшникам

Генерали будують схеми з метою привласнити майно Міноборони, впевнений голова Одещини.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:transkarpatia.netДеякі генерали будують схеми, аби прибрати до рук майно Міноборони, яке простоює в Одесі. У цьому переконаний голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, передають Патріоти України з посиланням на канал 24.

"В Одесі в "жирних" місцях в них (в Міноборони — ред.) є майно, яке простоює. Але вони (генерали - ред.), я впевнений, будують схеми, як вкрасти це майно", — сказав Саакашвілі під прес-конференції у Харкові.

Він наголосив, що робить усе можливе, щоб запобігти розкраданню майна.

"Пропонував влаштувати аукціон, виставити це на сайтах. Там є величезна військова частина, яка не функціонує, якщо її продати, то можна купити житло АТОшникам, дати їм гроші від продажу цього майна, щоб вони могли купити квартири. Але Міноборони не йде на це", — розповів Саакашвілі.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...