Сам "напророчив" смерть: У Москві за дивних обставин загинув 17-річний син заступника міністра РФ

У центрі Москви загинув 17-річний син заступника міністра транспорту й дорожньої інфраструктури Підмосков'я Олега Бурцева. Тіло юнака виявили на козирку 16-поверхового будинку на вулиці Червоного Маяка, повідомляють Патріоти України.

За інформацією очевидців, хлопець зірвався з даху на очах у свого друга. Травми, отримані під час падіння, виявилися несумісними з життям – такий вердикт винесли медики, котрі прибули на місце події. Що стало причиною смерті Григорія Бурцева зараз встановлюють співробітники правоохоронних органів. За деякими даними, нещасний випадок міг трапитися у момент, коли хлопець робив селфі.

У районній спільноті в соціальній мережі вже з'явилися перші повідомлення, залишені очевидцями. "Він помер! Я своїми очима бачила з татом як забирали труп. Мені дуже страшно стало і шкода його", – написала одна з користувачів.

За інформацією ЗМІ, незадовго до загибелі хлопець залишив повідомлення на своїй сторінці в соцмережі. "Боюся, що розпухле тіло моє в морзі буде ґвалтувати світ", – написав він, супроводивши запис страшним зображенням. За словами друзів, юнак нерідко озвучував перед оточуючими свої похмурі думки, проте вони не надавали їм занадто серйозного значення і не бачили приводу для занепокоєння.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...