Сам живий, а люди загинули: У Рівненській області п'яний водій втопив своїх пасажирів (фото)

42-річний водій рухався через міст в напрямку села Висоцьк, проте не впорався з керуванням, злетів з моста і впав в річку Горинь.

Нетверезий водій втопив пасажирів у річці. Фото: прес-служба нацполіції.

У Рівненській області сталася смертельна ДТП за участю автомобіля Fiat, передають Патріоти України.

Його 42-річний водій рухався через міст в напрямку села Висоцьк, проте не впорався з керуванням, злетів з моста і впав в річку Горинь. В результаті інциденту загинули двоє пасажирів авто - 49 і 51-річний місцеві жителі, повідомляє обласне управління Національної поліції України. Водій же отримав незначні тілесні ушкодження. За зовнішніми ознаками він перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Для проведення медогляду його доставили до медзакладу, після чого затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання. В даний час вирішується питання про повідомлення йому про підозру і обрання запобіжного заходу.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...