"Самый человечный человек...": Прилєпін розповів, як Путін ставив свічку за підрозділи "ЛДНР"

Одіозний письменник розповів про нібито велике «значення» Путіна для держави.

Захар Прилєпін. Фото: соцмережі.

Російський письменник Захар Прилєпін, який воював на боці підрозділів "ДНР" заявив, що його не посадять до в'язниці, оскільки на це немає волі президента РФ Володимира Путіна. Про це він заявив в інтерв'ю російським ЗМІ, передають Патріоти України.

Так, Прилєпін на питання, чому його не переслідують в РФ, відповів: «Тому що Путін на самому початку сходив до храму і поставив свічку за ополченців Донбасу».

Крім того, Прилєпін розповів про велике «значення» Путіна для держави. Він зазначив: «У нас не абсолютизм. Путін на наше загальне щастя або нещастя. Путін - це Єльцин Центр і колосальні вкладення в оборонку, Кримнаш і ліберали на ключових місцях. Путін - це квітуча складність».

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...