Samsung презентує новий Galaxy S7

Samsung отримають дисплеї з різною діагоналлю.

Новий смартфон Galaxy S7. Фото: Подробности.

Сьогодні компанія Samsung презентує новий смартфон Galaxy S7. Його презентація відбудеться в Барселоні о 20:00 за Києвом, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Очікується, що нові флагманські смартфони компанії Samsung отримають дисплеї з різною діагоналлю і будуть доступні в версіях на двох різних процесорах в залежності від регіону.

Також, за інформацією компанії, в Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 edge виробник поверне слот microSD з підтримкою карт пам'яті на 200 ГБ і зробить корпус водонепроникним і стійким до пилу за стандартом IP67.

За попередніми даними, Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 edge оснащені 5.1 і 5.5-дюймовим дисплеями Super AMOLED з QHD-дозволом 2560x1440. При цьому з'явиться режим постійно включеного екрану, на якому буде відображатися важлива інформація. Нова функція збільшує розряд акумулятора всього на 1% на годину.

Об'єм оперативної пам'яті складає 4 ГБ, а флеш-накопичувач вміщує 32 ГБ або 64 ГБ. Поки невідомо, чи буде випускатися модифікація з 128 ГБ пам'яті.

Великий вівторок Страсного тижня: Традиції, особливості, прикмети, головні заборони дня

вівторок, 30 квітень 2024, 8:14

У Великий вівторок думають про Страшний Суд і воскресіння мертвих, згадується викриття Христом фарисеїв, які за зовнішньою побожністю приховували холодність і бездушність. Вівторок, під час головного тижня перед Великоднем називають Страсним або Велики...

Це варто знати! 1 травня в Україні набуває чинності важливе для водіїв правило

вівторок, 30 квітень 2024, 7:50

Раніше в Україні діяли правила, згідно з якими водії транспортних засобів мали у холодну пору року (з 1 жовтня до 1 травня) вмикати ближнє світло фар за межами міста, передають Патріоти України. Але ці правили не так давно змінили — «зимову» норму пор...