"Считаете себя россиянином?": Макаревич викликав суперечку в мережі постом про Росію

Російський музикант Андрій Макаревич прокоментував слова актора Олексія Серебрякова, який заявив, що "Росія розпалює війни", і вчинок коміка Михайла Жванецького, котрий прийняв нагороду від президента РФ Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook музикант заявив, що "сморід, що здійняли навколо Жванецького і Серебрякова, настільки схожий, що, здається, роблять його одні й ті самі майстри".

"Вражаюча прикмета часу — сморід, що здійняли навколо Жванецького і Серебрякова, настільки схожий, що, здається, роблять його одні й ті самі майстри. При тому, що мотивація протилежна: один, бачте, отримав нагороду з рук глави держави, інший, бачте, образив росіян", — написав Макаревич.

Користувачі мережі почали висловлювати свою думку з цього приводу. "Дивно, що багато так званих лібералів не бачать, що зайняті тим же самим, що і так звані патріоти. Так звані", "Цей сморід кочує по тих, хто каже правду", "Тому просте запитання. Ви, Андріє Вадимовичу вважаєте себе росіянином?", "Майстерня одна, а спеціалізація різна", — пишуть у мережі.

Раніше лідер "Машины времени" Андрій Макаревич назвав 80 відсотків населення Землі ідіотами, і зазначив, що це треба прийняти, як даність.

"Будучи ворогом усіляких заборон, я, тим не менш, сам попросив про одну заборону: давайте заборонимо кричати по телевізору. заборонимо кричати одночасно кільком промовцям. Бо це просто калічить психіку людей. Вибач мені, але взагалі 80 відсотків населення землі — ідіоти. Треба це прийняти як даність", — сказав музикант.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...