"Сейчас полупустыня": В окупованому Криму скаржаться на великі проблеми (відео)

Мешканці анексованого Криму розповіли про те, як йдуть справи з прісною водою на території півострова, повідомляють Патріоти України.

Перша слухачка з Армянська заявила, що вона живе в місті вже 50 років і не бачить проблем з водою. За її словами може в Криму десь і є такі проблеми, але навіщо кожен раз говорити, що на півострові така катастрофа.

На що ведуча їй відповіла, що про цю проблему говорять не тільки вони. Про це вже говорить і російська влада Криму, і навіть вчені.

Інша радіослухачка з Північного Криму, Красноперекопського району розповіла, що у них колись був канал, і тоді там цвіли сади, було багато овочів і фруктів, які вони самі вирощували. Крім того, вистачало і на продаж.

Зараз, за словами слухачки, в районі дуже погана екологія. У Красноперекопську перебувати п'ять солоних озер, два з яких вже висохли. І птахи більше не прилітають туди.

Крім того, жінка також розповіла і про пляжі на цих солоних озерах, на яких раніше відпочивали безліч туристів. А тепер це все перетворилося в напівпустелю.

Користувачі мережі також прокоментували цю новину. "Ну їх наші проблеми не хвилюють, чому нас повинні хвилювати проблеми з водою? Там є окупаційне керівництво, нехай воно згідно міжнародним нормам вирішує проблеми", - прокоментував Сергій Марченко.

"З водою в Криму були проблеми ще на початку 90-х. Три рази в дитинстві був в піонертаборах Криму. І скрізь вода була привізна. Біля корпусу величезна поїлка з прісною водою", - написав користувач.

"Про весь Крим не скажу, але в Північному Криму з водою великі проблеми. Пити ще вистачає, але сільське господарство практично мертве, дерева і виноград висихає, ще і заводи смокчуть з свердловин. Але всі "кримнаші", як мантру повторюють - ось Порошенко замінять і дадуть воду!", - зазначив інший користувач мережі.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...