"Секс по розписці": Мережу підірвала хвиля жартів (фото)

Зміни до Кримінального кодексу про згоду на секс стали приводом для шквалу жартів у соціальних мережах на тему "сексу по розписці", повідомляють Патріоти України.

Так, законодавці змінили визначення згвалтування, яке раніше вважалося статевим актом, здійсненим з погрозами або застосуванням сили. Тепер згвалтуванням вважається "проникнення в тіло партнера без його добровільної згоди".

Саме принцип згоди, за словами юристів, стане ключовим в розборі подібних справ – секс без чіткого "так" (вербального, письмового або навіть невербального) буде розцінений як згвалтування.

Українці в мережі жартують, що через прийдешні змін для виконання подружнього обов'язку чоловікові доведеться кожного разу брати розписку від другої половинки. Сайт "Сегодня" відібрав найбільш показові реакції соцмереж.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...