Секс-працівниці на марші: "Дівчата з кільцевої" принесли "сталеві яйця" Порошенку, Гройсману і Парубію (відео)

​Активісти-«грантоїди» кількох громадських організацій, разом з працівницями «гарячого цеху» відзначили професійне свято секс-машем у Києві.

Акція відбулася вдруге в історії і була приурочена до Міжнародного дня захисту прав секс-працівників, який відзначають 3 березня, повідомляють Патріоти України. Цього разу учасники ходи прийшли до символічних «президента Петра Порошенка», «прем’єра Володимира Гройсмана» та «спікера Андрія Парубія» за підписами під законопроектом про декриміналізацію надання інтимних послуг і вручили їм за це «сталеві яйця».

Під стінами будівлі уряду відбувся також паралельний мітинг. Його учасниці, які назвались представницями феміністичної ініціативної групи, виступали за впровадження кримінальної відповідальності для клієнтів, що купують секс-послуги.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...