Селфі не вдалося: На Харківщині одразу троє підлітків опинилися в реанімації (відео)

Селфі вони вирішили зробити на столбах під напругою в 110 тисяч вольт.

Ілюстрація: uapress.info

В Харківській області за неділю сталося одразу два нещасних випадки. Перший пов'язаний із селфі, яке двоє юнаків намагалися зробити на стовпах під великою напругою. В результаті другого підліток отримав численні поранення через вибух невідомого предмету, повідомляють Патріоти України.

Як повідомили у ГУНП, два хлопця 12 і 13 років, за попередніми даними, прийшли на основну розподільну станцію електроенергії на Олексіївці зробити селфі.

Селфі вони вирішили зробити на столбах під напругою в 110 тисяч вольт. Від удару струмом 13-річного хлопця відкинуло у бік, а 12-річний застряг на проводах.

Як повідомили "Справжній Варті" в лікарні невідкладної і швидкої допомоги, один з хлопчиків отримав 80% опіків тіла. Інший тільки важкі механічні пошкодження.

Подія сталася 9 квітня о 16:30.

Ще одного хлопця 15-ти років доставлено у лікарню з відкритим переломом гомілки та рваними ранами ноги.

За попередніми даними, цього дня два хлопчики у лісі палили багаття. У багатті вибухнув невідомий предмет.

Подія сталася 9 квітня до 18:20.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...