Серед загиблих - діти: На Миколаївщині сталася страшна ДТП, загинуло 8 осіб (фото, відео)

1 січня внаслідок ДТП у Миколаївській області загинуло вісім осіб, зокрема троє дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Аварія сталася приблизно об 11.00 на виїзді із селища міського типу Казанка. Зіткнулися Opel і Mazda. "У салоні Mazda знаходилося подружжя з Казанки. Чоловік загинув на місці, жінка з численними травмами госпіталізована. За попередньою інформацією, у легковику Opel їхала родина з дітьми – мешканці Казанківського району. Непритомну дівчинку віком близько восьми років доставили до лікарні. Усі інші пасажири авто загинули. Загальна кількість жертв та їхній вік уточнюється", – повідомили в поліції.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група Казанківського відділення поліції, рятувальники, медики, криміналісти і слідчі. Відомості про аварію занесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачають позбавлення волі на строк від п'яти до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...