Сьогодні Патріоти України поділяться рецептом кексів з грибами, які можна подавати як окремо, так і до улюбленого супу-пюре.
Інгредієнти:
- печериці або будь-які гриби на ваш смак - 300 гр.;
- борошно цільнозернове - 150 гр.;
-яйце куряче - 3 шт.;
- розпушувач - 1 пакетик;
- масло оливкове в тісто - 2 ст.л.;
- молоко - 120 мл;
- сир моцарелла - 100 гр.;
- кеш'ю - 50 гр.;
- пармезан тертий - 50 гр.;
- петрушка - кілька гілочок;
- сіль, перець - за смаком;
- масло оливкове - 2 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Наріжте гриби невеликими кубиками і тушкуйте в нагрітій з оливковою олією сковороді до повного випаровування вологи.
2. Змішайте в мисці борошно з розпушувачем і тертим пармезаном. Вбийте яйця і замісіть тісто.
3. Додайте молоко і 2 ст. л. оливкового масла, продовжуючи активно помішувати тісто. Посоліть і поперчіть його, додайте злегка подрібнені кеш'ю, обсмажені гриби, нарізаний маленькими кубиками сир і нарубану петрушку. Ще раз перемішайте.
4. Викладіть отриману масу в окремі формочки для кексів і випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.
У Міністерстві освіти допускають, що після весняної сесії значна частина студентів-чоловіків може бути відрахована. Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Михайло Винницький в інтерв’ю «Дзеркалу тижня», коментуючи хід перевірок закладів ви...
У квітні в Україні кількість вакансій зросла до 102 814, причому рекордні 44% з них були відкриті для людей без досвіду – це найвищий показник за рік. Роботодавці дедалі частіше знижують вимоги до кандидатів, аби подолати дефіцит кадрів і залучити нова...