"Шахтар" у Туреччині спіткав важкий матч з хорватським "Хайдуком" (відеоогляд)

Перший млинець виявився глевким.

Матч виявився нелегким. Фото: скріншот з відео.

У вівторок, 22 січня, чемпіон України донецький «Шахтар», який готується до другої частини сезону в Туреччині, провів перший контрольний матч в 2019 році, передають Патріоти України.

На полі Regnum Sports Centrum в Белеку підопічні Паулу Фонсеки помірялися силами з бронзовим призером чемпіонату Хорватії «Хайдуком» зі Спліта, який займає в поточному сезоні шосте місце.

Перший млинець виявився глевким. «Шахтар» зазнав поразки з розгромним рахунком - 1: 4 (Дентіньо, 30 - Цакташ, 21, з пенальті, Делич, 23, Жайрем, 41, Текліч, 60).

«Шахтар» (перший тайм): П'ятов, Болбат, Хочолава, Матвієнко, Данченко, Майкон, Патрік, Ньому, Тайсон, Дентіньо (Сікан, 37), Кайоде.

«Шахтар» (другий тайм): Кудрик, Бутко, Кривцов, Малишев, Ісмаїлі, Степаненко, Тотовіцький, Марлос, Коваленко, Мудрик, Мораес.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...