Шарлотка з яблуками! Неймовірно смачний рецепт нашвидкуруч (відео)

Патріоти України пропонують справжню насолоду яблучним смаком, адже саме яблука - найбільш популярні фрукти сьогодні. Солодкі, соковиті, ароматні, наливні яблучка самі так і просяться у випічку - всілякі яблучні шарлотки, штруделі, пиріжки,

Шарлотка з яблуками – це класика! Цей пиріг зможе приготувати навіть дитина. Прості продукти, які знайдуться на кухні будь-якої господині, нескладний процес приготування і гастрономічна насолода від шарлотки. З нашим рецептом зробити це простіше простого. Спробуй!

Шарлотка з яблуками - інгредієнти:

  • 4 солодких яблука,
  • 3 яйця,
  • 50 г сметани,
  • 1 склянка борошна,
  • 1 склянка цукру,
  • сода - на кінчику ножа,
  • 1 ч. ложка лимонного соку,
  • кориця,
  • 80 г ізюму,
  • 10 г вершкового масла - для змазування форми.

Шарлотка з яблуками - приготування:

  1. Яйця змішай із цукром і лимонним соком і збий міксером у піну. Додай сметану і потім плавно введи борошно, продовжуючи збивати. Додай соду на кінчику ножа або розпушувач для тіста. Усе ретельно перемішай і дай тісту постояти 5-10 хвилин.
  2. Яблука помий, почисти від насіння. У разі необхідності можна очистити і від шкірки.
  3. Форму для випікання змаж маслом, якщо треба, то вистели папером для випікання.
  4. У форму виклади яблука. Тісто ще раз збий міксером. Потім додай у нього родзинки, попередньо запарені, і ретельно перемішай.
  5. Яблука залий тістом, акуратно розрівняй і посади шарлотку в духовку. За бажання шарлотку можна прикрасити зверху шматочками яблук, виклавши їх віялом. При випіканні вийде дуже красиво. Випікай шарлотку з яблуками 40 хвилин при температурі 190-200 градусів, перевіряючи готовність.
  6. Готову шарлотку з яблукам посип корицею. Подавай на стіл шарлотку з яблуками, прикрасивши шматочки пирога кульками морозива, гілочками м'яти або горішками.

Смачного!


Джерело: lady.tochka.net

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...