Щасливі - сильні духом: Українка з паралізованими руками та ногами створює дивовижні картини (відео)

Попри тотальну несправедливість життя дівчина, яку мама покинула ще в пологовому будинку, не здається.

Скрін відео

У неї немає рук та ніг, але попри це вона малює картини. Наталія Ніколенко все життя провела у Дніпропетровському інтернаті. Та не зважаючи на всі труднощі, не втратила сили духу. Про це пише сайт 24tv.ua, передають Патріоти України.

Кінцівки в Наталії не рухаються з самого народження. Та це не найстрашніше. Мама покинула дівчинку ще в пологовому будинку. Виросла Наташа в інтернаті, там зустріла волонтера Ларису Іванівну. Жінка підтримує Наталю вже протягом багатьох років.

Попри тотальну несправедливість життя дівчина не здається. Закінчила 9 класів в інтернаті, вчить англійську мову, а ще малює.

Проте, на цих досягненнях дівчина спинятися не хоче — мріє, аби її навчили малювати професійно. Наталя вірить, що вдосконалить свої вміння й зароблятиме пензлем на життя.

Зараз більшу половину інвалідної пенсії віддає у будинок пристарілих. Більше про вольову дівчину дивіться у відеосюжеті.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...