Ще й відстрілювався? На Івано-Франківщині п'яний сільський голова влаштував погоню з поліцією

У Тисменицькому районі Івано-Франківської області поліцейські зупинили нетверезого сільського голову за кермом, який перевозив мисливську рушницю і намагався втекти від правоохоронців, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції Івано-Франківської області.

Подія сталася у ввечері вівторка. До поліції звернулися мешканці тисменицького району і заявили, що чули постріли. Правоохоронці зазначили, що виявили та оштрафували порушника, який виявився сільським головою одного із сіл району.

"Чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Ще до зупинки намагався втекти, побачивши поліцейське авто. Керманич в салоні автомобіля мав гладкоствольну мисливську рушницю, яку перевозив і зберігав з порушеннями", - зазначили у відомстві.

Поліцейські склали на чоловіка три адміністративні протоколи за ст. 85 (порушення правил використання об'єктів тваринного світу), ст. 130 (водіння у нетверезому стані) і ст. 191 (порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) КУпАП. Зазначається, що рушницю вилучили для проведення експертизи.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...