Ще й відстрілювався? На Івано-Франківщині п'яний сільський голова влаштував погоню з поліцією

У Тисменицькому районі Івано-Франківської області поліцейські зупинили нетверезого сільського голову за кермом, який перевозив мисливську рушницю і намагався втекти від правоохоронців, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції Івано-Франківської області.

Подія сталася у ввечері вівторка. До поліції звернулися мешканці тисменицького району і заявили, що чули постріли. Правоохоронці зазначили, що виявили та оштрафували порушника, який виявився сільським головою одного із сіл району.

"Чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Ще до зупинки намагався втекти, побачивши поліцейське авто. Керманич в салоні автомобіля мав гладкоствольну мисливську рушницю, яку перевозив і зберігав з порушеннями", - зазначили у відомстві.

Поліцейські склали на чоловіка три адміністративні протоколи за ст. 85 (порушення правил використання об'єктів тваринного світу), ст. 130 (водіння у нетверезому стані) і ст. 191 (порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) КУпАП. Зазначається, що рушницю вилучили для проведення експертизи.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...