Ще одна "консерва": Кіркоров заявив про "утиски російськомовних" в Україні

Одіозний російський співак Філіп Кіркоров вважає, що російськомовним артистам не дозволяють виступати в Україні. Про це він сказав під час недавнього виступу Таїсії Повалій у Москві, повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, що під час своєї промови артист переплутав київський Палац Спорту з Палацом "Україна". "Ти стала амбасадором любові, дружби, краси і музики. Я не можу собі уявити, щоб сьогодні у палаці спорту "Україна" звучали пісні російською мовою, а ти представила цілий блок українською мовою на головній сцені Росії", - звернувся до артистки Кіркоров.

Додамо, що на своєму концерті в "Кремлі" Повалій, яку у РФ називають "об'єднувачкою братніх народів", виконувала українські народні пісні "Ой, у вишневому саду", "Цвіте терен" та "Червона рута".

"Народ у "Кремлі" не міг стримати сліз, коли артистка виконувала їх. За це варто вклонитися в ноги Повалій, тому що вона об'єднує братні народи, які політики навіщось намагаються посварити", - вважає автор видання "Дні.ру" Фелікс Грозданов.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...