Ще одна перемога: Українки-фехтувальниці завоювали "золото" у фіналі другого етапу Кубка світу

Українська жіноча команда з фехтування на шпагах перемогла збірну Кореї

Українські фехтувальниці завоювали "золото". Фото: НОКУ

Українська жіноча команда з фехтування на шпагах завоювала золоті медалі у Китаї. Про це повідомили у Національному Олімпійському комітеті України, передають Патріоти України.

«Українська жіноча команда з фехтування на шпагах у складі: Олена Кривицька, Ксенія Пантелєєва та Фейбі Бежура, перемогла збірну Кореї у фіналі другого етапу Кубка світу, який проходив у Китаї! Вітаємо наших дівчат з перемогою і бажаємо подальших успіхів!» - йдеться у повідомленні прес-служби НОК України.

Нагадаємо, 12-го листопада в китайському Сучжоу відбувся етап Кубка світу з фехтування на шпагах серед жінок. На цих змаганнях кольори українського прапора захищали Олена Кривицька, Анфіса Почкалова, Ксенія Пантелєєва і Фейбі Бежура, якій вдалося вперше у своїй кар'єрі завоювати срібло на турнірі такого масштабу.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...