​Ще один чемпіонський пояс: Ломаченко відправив у нокаут непереможного Мартінеса і встановив новий світовий рекорд (відео)

Імпульсивний латиноамериканець напередодні поєдинку обіцяв вбити українця, або померти самому на ринзі. На щастя наш Василь не подарував супернику ні такої втіхи, ні такого кінця, поваливши у п’ятому раунді сеньйора Мартінеса на ринг.

Василь Ломаченко відправив у нокаут Мартінеса

Український боксер Василь Ломаченко завоював титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі, перемігши пуерторіканця Романа Мартінеса, зазначають Патріоти України.

Бій пройшов у ніч з 11 на 12 червня у Нью-Йорку. Українець у п’ятому раунді відправив Мартінеса у нокаут.

За результатами бою, українцю вдалося встановити новий світовий рекорд у боксі. Так, він увійшов в історію як спортсмен, який провів найменшу кількість матчів перед тим, як отримати чемпіонський титул у двох вагових категоріях – для цього йому знадобилося 7 боїв. Тим самим Ломаченко побив рекорд японця Наоі Іноуе, який став чемпіоном у восьмому поєдинку.

Ще одним досягненням українця стало те, що він першим серед наших співвітчизників завоював титул одразу у двох категоріях.

На його рахунку після бою з Мартінесом – шість перемог, п’ять з яких завершилися нокаутом. Кількість проведених поєдинків - 7.

Ось як українець накаутував латиноамериканця

А ось повне відео бою. Хорошого перегляду!

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...