Ще один маніяк? Під Києвом гвалтівник напав на жінку та дитину

Про злочини в поліцію повідомили родичі потерпілих.

Ілюстрація: khabar.kz

В Обухові на Київщині правоохоронці за гарячим слідом затримали 36-річного чоловіка, який намагався зґвалтувати жінку та дитину, повідомляють Патріоти України.

Підозрюваний напав на 32-річну жінку, а після - на неповнолітню дівчину в лісопарковій зоні міста. В обох випадках він не довів свій злочинний намір до кінця, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Спочатку чоловік накинувся на перехожу жінку та затягнув у кущі. Вона з усіх сил намагалася відбитись, але нападника налякав не фізичний супротив, а дзвінок телефону. Він втік, але через деякий час повернувся й на тому ж місці напав на дитину. Цього разу втік від людей, які прибігли на крик дівчинки", - йдеться в повідомленні.

"Правоохоронці не мали права на помилку - діяли миттєво та злагоджено. Обухівські поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів і вже через дві години затримали нападника", - додав начальник поліції Київщини Дмитро Ценов.

Триває комплекс слідчих дій. Підозрюваний зізнався у скоєному. До обрання міри запобіжного заходу він знаходитиметься в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом замаху на зґвалтування відкрили кримінальне провадження.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...