Ще один скандал у скреп: У Росії знайшли мертвою таємниче зниклу зірку "Дому-2" (фото, відео)

Тіло Марії Політової було виявлено на дачній ділянці в Щелковському районі Московської області.

Фото: ЗМІ

У Росії знайшли мертвою таємниче зниклу ще 4 грудня екс-учасницю скандального телепроекту "Дом-2" Марію Політову. Про це передає Telegram-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

"У Підмосков'ї знайдена мертвою колишня учасниця шоу "Дом-2" Марія Політова. Дівчина з 4 грудня була в розшуку, після того, як не повернулася додому", - сказано в повідомленні.

Нині причини смерті невідомі.Виявилося, що дівчина померла ще три-чотири дні тому. Весь цей час її тіло лежало біля паркану одного з котеджів.

Нагадаємо, дівчина пішла з дому ще 4 грудня без телефону та не повернулася. Ситуацію погіршило те, що вона страждала біполярним розладом з депресивними моментами і зникла з усіма таблетками, які були в будинку. У зв'язку з цим коханий Маші Артем Шануров забив на сполох і підняв на вуха всю Росію.

Маша брала участь в реаліті-шоу "Дом-2" три рази - в 2006, 2007 і 2010 роках. Останнім часом дівчина працювала візажистом, моделлю, художником.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...