"Ще трохи і в гості зайшов би": У мережі підняли на сміх "рукостискання" Трампа з Богом

​"Ось таку б стіну на кордоні з Мексикою побудувати", - жартують користувачі мережі.

Дональд Трамп біля Стіни Плачу. Фото: Фейсбук.

Користувачів соцмереж розвеселило фото президента США Дональда Трампа біля Стіни Плачу в Єрусалимі. Політик став першим чинним президентом США, котрий побував у святині. Знімок опублікував в Facebook глава партії УКРОП Геннадій Корбан, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Трамп в чорній купі помістив згорнутий клаптик паперу в щілину в Західній Стіні, куди іудеї вкладають молитовні записки.

"Перебуваючи в Ізраїлі з офіційним візитом, американський президент, Дональд Трамп потиснув руку Всевишнього. Не кожному таке дано ...", - написав Корбан.

Яскравий момент також не залишив байдужим коментаторів, які нагадали про дивну манері рукостискань глави Білого дому.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...