Ще зовсім молода: Померла українська журналістка (фото)

У вівторок, 30 жовтня, в Харкові померла журналістка Світлана Федоренко. Про це розповіла її подруга Анна Самсонова, повідомляють Патріоти України.

"Світлану знали як талановиту журналістку-редактора дитячих програм на колишньому державному телеканалі ОТБ. Вона завжди була в гарному настрої і допомагала іншим. Ми тебе будемо пам'ятати завжди", - написала на своїй сторінці в фейсбуці Анна Самсонова.

За словами її колег, за більш ніж 10 років через руки Світлани Федоренко пройшли безліч дитячих колективів Харкова та області.

"Света, як педагог за освітою, мала особливий підхід до дітей. Іноді телекомпанія нагадувала філію школи або дитсадка. І Світлана якось з ними справлялася. Вчила з ними величезні тексти на півгодинні програми. Загалом, жодна телекомпанія міста, думаю, не могла б похвалитися такою кількістю дитячих програм і такою кількістю дитячих колективів, які могли презентувати свою творчість на область і місто", - згадує колега Світлани, Антоніна Абашнік.

Нагадаємо, що Світлана Федоренко майже два роки боролася з раком лівої нирки і метастазами клубової кістки. У Світлани залишилася дочка Анастасія, яка в 2017 році закінчила школу.


Джерело: Апостроф

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...