Що готує нам 2017-ий рік? Гороскоп удачі для всіх знаків

Овен почне нові проекти, Скорпіони здійснять свої мрії, а перед Левами відкриються двері до щасливого майбутнього.

Гороскоп 2017. Фото: ЖЖ.

Потрібно вміти привертати удачу на свою сторону. Але потрібно знати, що принесе удачу вашому знаку Зодіаку в 2017 році. Гороскоп представив журнал ELLE, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Овен

Цьому знаку удачу принесуть нові проекти. Меркурій допоможе вам з легкістю встановлювати потрібні контакти і починати успішні проекти без зайвих складнощів.

Телець

Тельцям, заради успіху, доведеться йти в рішучий наступ. Зірки прямо підштовхують вас до рішучого наступу по всіх фронтах і дають для цього необхідні можливості.

Близнюки

Цьому знаку потрібно шукати удачу в спілкуванні та креативності. Саме через спілкування ви отримаєте необхідну допомогу, а також новий погляд на себе і на світ.

Рак

Для удачі вам будуть потрібні сміливість та відвага. Різниця між тими, хто скористається шансом чи упустить його, полягає лише в одному – вашій здатності проявити сміливість.

Лев

Левам потрібно будувати довгострокові плани. Ви зможете порівняти свої ідеї з реальністю і потім успішно втілювати їх в життя. Це відкриє ваші двері до щасливого майбутнього.

Діва

Дівам доведеться поборотися за свою удачу енергією та винахідливістю. Багато складних ситуацій знайдуть своє вирішення, а в стосунках ви завжди знайдете можливість відстояти свої інтереси.

Терези

У Терезів в цьому році відкрита позиція. Вас чекають відкриття, які не обіцяють ні складних випробувань, ні неприємних сюрпризів. Ви будете налаштовані на творчу хвилю, яка стане частиною вашого життя.

Скорпіон

Удачу Скорпіонів будуть будувати давні мрії. Ви отримаєте свіжий приплив енергії, та й всі обставини складуться так, що вам вдасться здійснити свої бажання.

Стрілець

Ваша удача буде в особі близьких і бажанні змін. Не бійтеся і нічого не дивуйтеся: друзі та близькі завжди підтримають вас у головному. Крім того, вас чекають великі зміни.

Козеріг

Удачу вам принесе прихований потенціал. Нові двері будуть для вас відкриватися одна за одною, вам тільки потрібно ними скористатися.

Водолій

Удача прийде до Водоліїв з принципом прискорення. Спілкування, стосунки з людьми або практичні завдання – все буде вирішуватися набагато швидше та ефективніше, ніж раніше.

Риби

Для успіху Рибам потрібно розлучитися з минулим. Наступний рік обіцяє розвіяти багато хмар і прояснити горизонти. Ви зможете вирішити всі питання і просунути життєві ситуації.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...