Що їсти, щоб не старіти: Названо сім продуктів (відео)

Вчені довели, що мінімум 200 речовин, які є у продуктах, впливають на гени, пов’язані з довголіттям, повідомляють Патріоти України.

70% раціону має складатися з рослинної їжі, наголошують дієтологи. Так, на першому місці - зелені овочі, які запобігають серцевим хворобам. Також антивіковий продукт - різні види капусти, яка допомагає печінці виводити токсини. Далі йде насіння льону та різні горіхи - вони знижують запалення в організмі. На четвертому місці - буряк, який розширює судини.

На п'ятому - гречка - потрібна клітковина. Далі йдуть яйця та бобові - ідеальні білки. Раніше виконувач обов’язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун спростувала поширені серед українців міфи про нібито здорове харчування.

Джерело: ТСН.ua

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...