Що робить "Мацква": Мережу шокувало спотворене обличчя української співачки-зрадниці

Глядачі навіть не відразу впізнали артистку.

Віра Брежнєва. Фото: dni.ru

Скандальна українська зірка Віра Брежнєва, яка увійшла в список найбільш сексуальних жінок Росії, спантеличила фанів станом свого обличчя на зйомках російського новорічного концерту "Пісня року". Як пише "Дни.ру", глядачі навіть не відразу впізнали артистку, повідомляють Патріоти України.

На сцену "Пісні року" Брежнєва вийшла в білих штанях і червоній блузці, яка відкрила її плечі. Однак, як пише джерело, увага глядачів була прикута до лиця виконавиці.

"Вона ніколи красунею не була.Там накачали, там відсмоктати. Волосся наростили, груди теж", - наголосили в одному з коментарів у мережі.

Як зазначило джерело, причиною для змін у зовнішності співачки могло стати світло на сцені або невдалий ракурс камери. Наскільки відомо, подібні ситуації трапляються із Брежнєвою досить часто і, пам'ятаючи про це, артистка час від часу сама керує фотографами і показує, як і з якого боку її краще знімати.

У дискусіях під фотографіями співачки припустили і інші варіанти.

"Випадково пішла в запій? Ось і фізія відповідна", "Порожня стара лялька, Меладзе видатний мужик, він заслуговує молоду, розумну, цікаву інтелектуалку", - додали в обговореннях.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...