Що станеться після повернення Україні Криму: "Понаехавшие" росіяни ще не усвідомлюють усієї халепи, в котру встряли

Адепти Путіна у РФ все більше нагадують прибічників Третього Рейху, котрі з з благословенням, підтримки та наказом свого фюрера грабували та колонізували поневолені упродовж 1938-1943 років чужі землі, а потім не знали куди ховатись на своїй.

Росіянам, які обзавелися нерухомістю в окупованому Криму, після повернення півострова законному власнику доведеться відповідати за свої дії. Таку думку висловив російський політик Костянтин Боровий, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

В цьому контексті 69-річний російський діяч згадує Абхазію, де громадяни РФ скуповують будинки, які належали грузинам. При цьому самі абхази бояться перебиратись у таке житло, так як знають, що після повернення грузин "нових господарів" просто викинуть на вулицю.

"А росіяни, які купують будинки в Криму, не дуже розуміють, що станеться, коли Крим повернеться Україні. Я думаю, що тут є ще й розрахунок на милосердя української демократичної держави, яка не захоче мститися навіть своїм ворогам", - зазначає Боровий.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...