"Що ж за країна така?": Кіркоров поскаржився на Росію

Він порівняв "одноклітинних росіян" та світових зірок шоу-бізнесу на користь останніх.

Кіркоров. Фото: Інстаграм

Відомий російський співак Філіп Кіркоров, який зараз знаходиться в Лас-Вегасі, поскаржився на Росію. Днями артист відвідав концерт знаменитої співачки Селін Діон. Перебуваючи в захваті від її виступу, Кіркоров, якого неодноразово "ловили" на плагіаті, вирішив "перекинути місток" в російські реалії. Про це повідомляють Патріоти України.

Після того, як Діон у фіналі свого шоу заспівала хіт групи The Queen "Show must go on", Кіркоров висловив захоплення від того, що світові знаменитості вважають нормою виконувати пісні своїх колег. А ось в Росії це не прийнято. "Чому тут - це норма і вважається за честь виконувати пісні з репертуару інших виконавців, а у нас - деякі примітивні одноклітинні створіння намагаються повісити ярлик і клеймо ганьби" за виконання пісні з репертуару іншої зірки? Правда, ключове слово в моєму меседжі - "намагаються". Що ж у нас за країна така?" - обурився Кіркоров у своєму Instagram.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...