Щоб було скрепно: По школах "Л/ДНР" з "патріотичним концертом" їздить росіянин з п’ятьма судимостями

Чоловік видає себе за громадського діяча у той час, як в РФ його судили за побиття власної жінки.

Ілюстрація: ЖЖ

У суспільно-політичних процесах в так званій "ДНР" активну участь беруть небезпечні злочинці з Російської Федерації, які позиціонують себе як волонтери і громадські діячі, повідомляють Патріоти України.

Так, в рядах "ДНР" помічений Пшеничний Володимир Іванович, 09.03.1967 р.н., уродженець м. Губаха Пермського краю РФ ( "громадський діяч", співак, волонтер, нагороджений орденом "ДНР" "За заслуги перед козацтвом"), який розшукується в РФ за вчинення кримінальних злочинів.

Відомо, що Пшеничний уникнув кримінального переслідування поліції м. Олександрівська Пермського краю Росії за жорстоке побиття жінки і дитини. Має 5 судимостей. Ніде не працював. Шантажує колишню дружину. З грудня 2014 року перебуває в "ДНР", де видає себе за добровольця і їздить по школах ОРДО з "патріотичними концертами".

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...