Щоб бути назавжди разом: у США відставний офіцер і його дружина покінчили життя самогубством після 61 року шлюбу

Самогубство пара планувала не один рік - поштовхом стала травма чоловіка.

Ілюстрація: ЖЖ

У США відставний офіцер військово-морського флоту Девід Бріттен 86 років і його дружина Бріджит 84 років були знайдені мертвими в своєму будинку, повідомляють Патріоти України.

За словами знайомих пари, обоє були членами групи, яка допомагає людям планувати самогубства. Девід і Бріджит вели досить самітне життя, регулярно відвідували церкву і займалися благодійництвом.

За останні десять років погіршилися їх фізичне здоров'я, але вони хотіли залишитися завжди разом, а не опинитися в різних установах.

Подружжя відкрито говорило про самогубство протягом п'яти років, але не згадувало останні 18 місяців, щоб не хвилювати дітей.

"Наш батько сказав: "Я залишу цей будинок в труні". Ми не хотіли, щоб вони зробили це. Це був шок", - сказав син загиблої пари.

Незадовго до самогубства подружжя пішло на балет в Плімут, де пан Бріттен упав, що стало останньою краплею: пара вирішила залишити цей світ.

"Вони були горді люди, які покладалися один на одного, і їх дорослі діти сказали: "Є певна втіха, вони як і раніше разом", - відзначають знайомі родини.

Девіда і Бріджит знайшли мертвими у вітальні після того, як чоловік залишив передсмертну записку. Обоє отруїлися, першою із життя пішла дружина.

Місіс Бріттен була секретарем в консервативній партії і лікарні Святого Томаса в Лондоні. Її чоловік увійшов до складу флоту в якості курсанта у 19 років і був відповідальним за власне судно до виходу на пенсію у віці 52 років.

Вони подорожували по всьому світу, містер Бріттен був дуже хорошим лінгвістом, знав норвезьку, малайську і турецьку мови.

Дочки подружжя розповіли, що пара зустрілася, коли Бріджит було 17 років, а Девіду - 19. З того моменту на все життя вони розділили любов до вітрильних човнів, садівництва і спорту.

Вони одружилися в 1954 році і були у шлюбі протягом 61 року, 40 з яких провели в своєму улюбленому будинку на заході Девону.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...