Щоб був хеппі енд: Головна актриса "Титаніка" виправила трагічний фінал знаменитої картини (відео)

Кумедне відео припало до душі фанам актриси і Стівена Кольбера. Ролик зібрав понад 600 000 переглядів. Звичайно, не обійшлося без нових дискусій про загибель головного героя в фіналі "Титаніка".

Скріншот

Головна актриса легендарного фільму "Титанік" Кейт Уінслет виправила трагічний фінал фільму картини, про який через 20 років точаться суперечки між шанувальниками роботи Джеймса Кемерона, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В ефірі вечірньої програми Стівена Кольбера актриса і сам телеведучий спародіювали фінальну сцену фільму, змінивши сюжет.

Роки по тому глядачі продовжують дискутувати, чому загинув Джек, головний герой картини, якого зіграв Леонардо ДіКапріо. Адже на дверях, на яких Роуз (Кейт Уінслет) чекала допомоги, нібито цілком вистачало місця для двох.

Саме тому актриса і ведучий в ролі Джека вирішили зобразити новий варіант кінцівки "Титаніка", використавши стіл Кольберга як двері.


Маловідомі факти історії: Данило Галицький не перший наш король, інший князь отримав цей титул значно раніше, а Русь-Україна - статус королівства аж до ХХ століття

неділя, 28 квітень 2024, 6:15

В середні віки королівський титул надавався владою або Римських понтифіків, або очільниками Священної Римської імперії (папи та імператори довгий час змагались за виключне право на цей привілей,-ПУ). Тому найвпливовіші правителі Русі після прийняття хр...

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...