Щоб "гібриди" не панікували: Медперсоналу лікарень ОРДЛО заборонили поширювати відомості про втрати окупантів

Також військовослужбовцям окупаційних військ заборонено спілкування із цивільними пацієнтами
Медикам заборонили повідомляти про вбитих та поранених бойовиків. Фото: соцмережі.

Командування 1 та 2 АК ЗС РФ здійснює заходи, спрямовані на припинення витоку інформації про втрати особового складу окупаційних військ. Про це йдеться в повідомленні ГУР Міноборони, передають Патріоти України.

"З метою протидії поширенню панічних настроїв серед особового складу представниками окупаційної влади проводиться робота в лікарнях на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. До медичного персоналу лікарень доведено вказівки щодо заборони поширення відомостей про військових, що перебувають на лікуванні", - йдеться в повідомленні.

Водночас, за даними української розвідки, військовослужбовцям окупаційних військ заборонено спілкування із цивільними пацієнтами, насамперед про обстановку в районі ведення бойових дій і втрати особового складу.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...