Щоб мовчав: У Росії юні хокеїсти вибили тренеру три зуба за критику

В обох версіях інциденту, що стався, - спортсмени вживали спиртні напої.

Команда "Красноярські рисі". У центрі - тренер І. Александров. Фото: mhl2.khl.ru.

Гравці молодіжної хокейної команди "Красноярські рисі" побили свого головного тренера, Ігоря Александрова. Інцидент стався після тренування на загальнокомандній вечері. За однією з версій, наставник хокеїстів зробив кілька критичних зауважень на адресу гравців, почалася невелика словесна перепалка. Після чого двоє хокеїстів запропонували Александрову вийти на вулицю. Там один з гравців вдарив тренера в обличчя, після чого той впав, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За іншою версією тренер був п'яний і сам спровокував конфлікт з одним із спортсменів, який тільки оборонявся. В результаті наставник команди втратив 3 зуба і отримав щелепно-лицьову травму.

Не так давно скандальну популярність здобув ролик з роздягальні дитячого клубу, де тренер з Москви зажадав від своїх футболістів влаштувати бійку на полі.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...