Щоб не було мало: Жителі окупованого Криму масово отримували по два паспорти РФ

Ілюстрація: ЖЖ

З моменту окупації Криму у жителів півострова вилучили 1224 паспорти, тому що вони були отримані повторно – у громадян вже були паспорти, оформлені в інших регіонах країни. Статистику вилучення паспортів у Криму наводить МВС Росії, повідомляють Патріоти України.

У відомстві також зазначили, що у кримчан вилучили 77 паспортів, які були видані тим, хто не проживав в Криму на момент окупації півострова Росією 18 березня 2014 року. Ще 239 паспортів вилучили, так як вони були необґрунтовано видані за іншими підставами.

Тим, кого позбавили паспорта, в МВС обіцяли повідомити законний порядок отримання російського громадянства.

Нагадаємо, окупаційна "влада" Криму вилучила у 2017 році понад 1 тисячу земельних ділянок для будівництва автотраси "Таврида". Планується, що траса протяжністю майже 280 кілометрів з’єднає Керч, Сімферополь і Севастополь зі споруджуваним мостом через Керченську протоку і материковою частиною Росії.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...