Щоб не "прибіднялась": У Запоріжжі активісти закидали гривнями депутата (фото, відео)

Про те, що Гальчинська отримала матеріальну допомогу і придбала авто, стало відомо після того, як прокуратура викрила депутата в тому, що вона не внесла інформацію про придбаний автомобіль у декларацію за 2017 рік.

Скріншот

У середу, 31 січня, у Запоріжжі активісти закидали купюрами номіналом в 1 гривню депутата міської ради від "Опозиційного блоку" Зінаїду Гальчинську. Усе тому, що вона отримала матеріальну допомогу на лікування і майже відразу придбала авто Renault Duster вартістю 416 тисяч гривень, повідомляють Патріоти України.

За інформацією видання, інцидент трапився на сесії Запорізької міськради. Депутати голосували за включення до порядку денного низки питань, що передбачають виділення матеріальної допомоги незаможним жителям Запоріжжя на лікування та інші цілі.

Кілька активістів підійшли до робочого місця Гальчинської та з вигуками "Бідним потрібно допомагати" закидали депутата і її стіл купюрами номіналом 1 гривня.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...