Щоб не розмножувались: Росіян закликали відмовитися від сексу

Цілком серйозне звернення з цього приводу до мешканців Рязані у Росії написала місцева влада.

У Рязані рекомендували мешканцям міста відмовитися від сексу. Ілюстрація:ifaq.su

На сайті мерії Рязані вчора, 1 грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, з'явився текст з рекомендацією жителям міста повністю утримуватися від статевих контактів. Також влада застерегла городян від вживання наркотиків внутрішньовенним шляхом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт міста.

"Найкращий і надійний спосіб убезпечити себе від зараження ВІЛ-інфекцією - це відмовитися від сексуальних контактів і вживання наркотиків. Навіть один єдиний статевий контакт, навіть одноразове введення наркотиків можуть стати причиною зараження ВІЛ!" - говорилося у зверненні.

Однак пізніше, в той же день, статтю на сайті міськадміністрації відредагували, написавши, що сексом займатися все ж можна, але тільки захищеним.

"Найкращий і надійний спосіб убезпечити себе від зараження ВІЛ-інфекцією - це відмовитися від незахищених сексуальних контактів і вживання наркотиків", - свідчить оновлена версія тексту.

За даними міськадміністрації, в Рязанській області станом на 1 жовтня 2015 зареєстровано 3 917 ВІЛ-інфікованих. Померло від СНІДу вже 1243 особи, з них 74 - у поточному році.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...