​Щоб не затуляв собою світло знань: В Україні батьки селяни на голову райради

В Арбузинському районі Миколаївської області батьки малечі та депутати різних рівнів трохи «пом’яли» голову місцевого райради. Не чекаючи коли за нього візьмуться по-справжньому чиновник викликав поліцію.

Арбузинка

Конфлікт між жителями району і «чиновником-реформатором» виник через видане напередодні розпорядження про закриття середніх шкіл у зв'язку з малою чисельністю учнів, зазначають Патріоти України. Батьки учнів з декількох сіл разом з депутатами обласної та районної рад прийшли до будівлі РДА, вимагаючи зустрічі з головою, але той до них не вийшов. Після цього присутні піднялися в кабінет чиновника. В результаті візиту «постраждали» одяг потерпілого і оргтехніка в його кабінеті. Керівник району викликав на порятунок правоохоронців.

Вранці 27 квітня до чергової частини Арбузинського районного відділення ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від голови райдержадміністрації про те, що відносно нього вчиняються протиправні дії.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за статтєю «Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок», що карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...