Щоб життя не здалося «раєм»: Українським пенсіонерам додадуть новий обов'язковий платіж

Чиновники переконують – це стане запорукою вищих пенсій у майбутньому, які українці зможуть отримувати за накопичувальною системою.

Ілюстрація: ЖЖ

Для переходу на накопичувальну пенсійну систему теперішнім пенсіонерам доведеться платити обов'язковий платіж з пенсії. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, передають Патріоти України.

У Міністерстві соціальної політики назвали зазначену реформу пріоритетом і розраховують на підтримку змін у пенсійній системі з боку уряду і народних депутатів. Зміни у пенсійній системі сприятимуть розвитку економіки в цілому.

Друга проблема, яку вони хочуть вирішити, полягає в позбавленні Пенсійного фонду від невластивих для нього виплат. Також віце-прем'єр-міністр Розенко розповів про реформування системи соціальної допомоги та пільг.

"Ми дуже серйозно очистили систему пільг. У першу чергу, це стосується питань забезпечення чиновників. На сьогодні жоден чиновник і жоден державний діяч не отримає пільг. Другий крок, який був зроблений, - це прив'язка пільг до рівня доходів громадян", - зазначив Розенко.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...