Щойно після училища: Поблизу Мар'їнки загинув 21-річний лейтенант-розвідник ЗСУ

Юний хлопець трагічно пішов з життя під час виконання бойового завдання

Вічна пам'ять тобі, Герою! Фото: vsim.ua

5 жовтня у зоні АТО поблизу Мар’їнки загинув 21-річний лейтенант з Хмельницького Максим Яровець. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Vsim.ua.

Хмельницький прощатиметься з бійцем у суботу, 8 жовтня. Хлопець навчався в Одеській військовій академії. Служив командиром роти окремого 130-го розвідувального батальйону. Його життя обірвалось 5 жовтня під час виконання бойового завдання біля Мар'їнки. Прощання з Максимом відбудеться у суботу, 8 жовтня, на Майдані Незалежності. Початок церемонії о 12:00.

"Друзі-хмельничани, сподіваємося на вашу свідому участь у церемонії прощання із молодим військовим! Прийдіть віддати останню шану Герою. Маємо бути гідними подвигу тих, хто жертвує своїм життям, щоб ми з вами жили у мирі..", - зазначають у міській раді.

Вічна пам'ять Герою! Не забудемо!

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...