"Щось пішло не так": На Київщині дівчина викрала і... катувала хлопця

У місті Вишневе (Київська область) дівчина викрала і катувала хлопця.

Фото: ЗМІ

У місті Вишневе чоловік близько 3 години ночі познайомився в кав’ярні з дівчиною, яка в підсумку викрала його і катувала, повідомляє прес-служба ГУ НП Київської області, повідомляють Патріоти України.

"Чоловік у кафе близько 3 ночі познайомився з дівчиною. Коли між ними стався конфлікт, що переріс у бійку, події стали розгортатися як у голлівудському блокбастері. Дівчину швидко прийшли захистити її товариші, які закинули кривдника в багажник авто і вивезли на територію промзони. Там розлючена панянка дала волю знущанням", - йдеться у повідомленні.

Дівчина змусила чоловіка роздягнутися і била його рукояткою від травматичного пістолета, все це знімали на відео. Після побиття у молодика забрали сумку з грошима і залишили його.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...