Щось пішло не так? В Одесі знайшли труп на місці збору любителів "русского мира"

Наразі на місці події працюють правоохоронці.

Фото: 048.ua

В Одесі, на традиційному місці збору проросійських активістів - Куликовому полі, знайдено труп чоловіка, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції міста.

Так, попередньо на місці події встановлено, що померлому 35 років, на тілі немає зовнішніх ознак насильницької смерті.

Слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції провела огляд місця події. Особа загиблого встановлюється. Для встановлення причин смерті тіло померлого направили на судово-медичну експертизу.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань попередньо по ч. 1 ст. 115 (природна смерть) Кримінального кодексу України.

Як пише місцевий сайт 048.ua, в соціальних мережах очевидці повідомляють, що є підстави говорити про насильницьку смерть.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...