Шість ударів у шию: В університеті Харкова сталося жорстоке вбивство (фото)

У Харкові затримали телефоніста, який підозрюється у вбивстві товариша у приміщенні Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації ГУНП України в Харківській області.

Так, 18 вересня близько 23:50 до районної поліції надійшла інформація від лікарів «швидкої» про виявлення тіла чоловіка з ножовими пораненнями на сходах 9-го поверху одного з вищих учбових закладів міста. фото: Нацполіція За вказаною адресою виїжджала слідчо-оперативна група. На місці події співробітники поліції встановили особу померлого, ним виявився 56-річний харків’янин.

За підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень поліцейські затримали та доставили до відділку його 52-річного знайомого. Як з’ясувалося, у виші, де сталася трагедія, підозрюваний працює телефоністом. Того дня у чоловіка був день народження, який він вирішив відсвяткувати у приміщенні університету та запросив трьох своїх знайомих. Застілля проходило в одному з кабінетів на 9-му поверсі.

«Під час розпивання алкоголю між іменинником та одним з товаришів виникла сварка, в ході якої затриманий наніс загиблому декілька ударів кухонним ножем в область шиї. Потерпілий намагався втекти від нападника та вибіг з кабінету. На сходах він втратив свідомість. Медики, які прибули на місце, констатували смерть чоловіка», - йдеться у повідомленні.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. На даний час зловмисник затриманий, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...