Шкіра з "воску"! В Індії з'явився на світ "пластиковий" хлопчик (відео)

Стан хлопчика викликаний рідкісним спадковим генетичним захворюванням, яке вражає одну з 600 тис. осіб. Поки невідомо, як можна вилікуватися від нього.

Скріншот

На півночі Індії на світ з'явився хлопчик з рідкісним захворюванням - ламелярним (пластинчастим) іхтіозом, через який його шкіра виглядає немов вона зроблена з пластику або воску, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Сразу после рождения малыша родители поняли, что с его кожей что-то не так и обратились к врачам. Новорожденного мальчика подключили к аппарату жизнеобеспечения, и пока у него есть шанс на то, чтобы выжить.

"В течение нескольких часов после того, как родился наш сын, мы заметили, что он отличался от нормальных детей. Его кожа была будто из воска, она блестела и напоминала пластик. Кроме того, у него были проблемы с дыхание", - рассказывает отец ребенка Алахрам Ядав.

В будущем у мальчика могут возникнуть осложнения, а именно - выпадение волос, трудности со сгибанием пальцев, плохое зрение и прочее.

Врач также предупредил родителей, что они должны быть крайне осторожны, так как люди с таким заболеванием очень подвержены инфекциям и болезням".

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...