Шокуючий дайвінг: Як дельфіни відігнали акулу і врятували життя людей (відео)

Інцидент, що стався в Тасманському морі, виявився знятий на відео.

Австралійський кухар Денніс Тірні зняв на відео зграю дельфінів, які відігнали акулу від аквалангістів, інформують Патріоти України.

Тірні з друзями займався підводним плаванням на острові Лорд-Хау, який розташований в Тасманському морі на відстані 770 кілометрів від Сіднея. За його словами, до людей відразу ж підпливли доброзичливі дельфіни. У глибині на безпечній відстані кружляли галапагоські акули.

Коли одна з хижих риб все ж попрямувала до людей, дельфіни кинулися до неї і відігнали її. «Я чув міф про дельфінів-захисників, які проганяють акул, але ніколи не вірив у нього», - коментує Тірні.

Галапагоські акули досягають в довжину 3,7 метра. Вони вважаються небезпечними для людей. У місцях, де їх багато, дайверам не рекомендують пірнати в море без спеціальної клітки.


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...