Шокуючий експеримент: Вчені схрестили людину і курку

За допомогою експерименту вчені зрозуміли, як розвивається мозок, печінка і легені. Отриманий у ході експерименту досвід можна буде застосувати при створенні вакцин від різних хвороб людини.

Ілюстрація: kurinyjdom.ru

Вчені пересадили клітини людини в ембріон курки, через що у птаха сформувався хребет і нервова система. Експеримент проводили для того, щоб показати, що людина також володіє "будівельними" клітинами в організмі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Группа исследователей из Нью-Йоркского университета Рокфеллера в США сообщили, что эксперимент прошел успешно, как и ожидалось. В скором времени, после пересадок клеток ДНК, у цыпленка появился позвоночник и другие значительные преобразования.

Создатель проекта, Али Биванлу, рассказал, что эмбрион выжил, однако не прожил достаточно времени, чтобы оценить результат в полной мере. Али подчеркивает, что скрещивание ДНК можно проводить как над курицами, так и над другими птицами, а также амфибиями и рыбами".

Мілевський жорстко "розніс" одноклубників у роздягальні (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:55

У неділю, 28 квітня, відбувся матч четвертого туру ХФЛ між медіафутбольними командами IGNIS і FC Rutakorets (3:2), передають Патріоти України. Пресслужба IGNIS поділилася відео, на якому колишній футболіст Динамо і збірної України з футболу Артем Мілев...

Нардепка Безугла привітала ДПСУ з професійним святом і відразу... образила

вівторок, 30 квітень 2024, 20:27

Народна депутатка Мар'яна Безугла привітала ДПСУ з Днем прикордонника і одразу ж розкритикувала Службу. Які претензії до прикордонників має невгамовна нардепка, вона написала у Facebook, передають Патріоти України. Безугла нагадала, що нещодавно чисель...