Шокуючий напад: Невідомі намагались бензопилою відрізати ноги спортсмену

Пила застрягла у нозі, і чоловік спробував утекти.

Ілюстрація: ЗМІ

У ПАР невідомі під час тренування напали на тріатлоніста Мхленгі Гвалу. Йому намагались відтяти обидві ноги бензопилою.26-річний спортсмен зараз перебуває у лікарні, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

Подробиці кривавого нападу розповів партнер по тренуваннях Сендайл Шейндж. За його словами, попри те, що травми у його напарника серйозні, але небезпеки для життя не становлять. Проте, чи зможе він і надалі займатись спортом, поки невідомо.

"Він думав, що його хочуть пограбувати, зупинився і віддав їм свій телефон. Але вони не хотіли ані його телефона, ані годинника, ані велосипеда", - розповів Шейндж.

Відомо, що напад стався вранці 6 березня у місті Дурбані, що на заході ПАР. Троє невідомих накинулись на спортсмена під час його тренувального заїзду на велосипеді. Нападники встигли поранити пилою обидві ноги тріатлоніста. Пила застрягла у нозі і чоловік спробував утекти.

Товариш постраждалого розповів моторошні подробиці нападу. "Його затягли в кущі на узбіччі, схопили пилу та почали відрізати ноги. Коли добралися до кістки, пила застрягла, оскільки була не надто гострою. Тоді вони взялися за другу ногу".

Спортсмен випручався від нападників, вибіг на дорогу, де його підібрали та відвезли до лікарні перехожі. Речник поліції повідомив журналістам, що за фактом нападу на тріатлоніста відкрито кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...