Швидкий сніданок для зайнятих людей: ТОП-10 простих корисних рецептів

Найчастіше на сніданок п'єш чай із печивом, просто тому, що не встигаєш навіть придумати, що поїсти.

Відомий дієтолог Альбіна Коміссарова надала в своєму Instagram топ-10 простих рецептів швидкого та корисного сніданку, які дозволять не пропускати найголовніший прийом їжі за день, повідомляють Патріоти України.

"Раз уже у нас зайшла тема сніданків, то хочу поговорити про швидкі варіанти. Адже досить часто буває, що зранку часу немає і ти п'єш чай із печивом, просто тому, що не встигаєш навіть придумати, що поїсти", – написала вона.

Мюслі з йогуртом

З'єднати йогурт зі жменькою мюслі. Додати фрукти і горішки. Вийде насичений і поживний сніданок.

Вівсянка з вечора

Залити увечері вівсянку окропом, кефіром або йогуртом. Вранці додати сир, мед, фрукти, ягоди та горіхи.

Корисний бутерброд

На шматок цільнозернового хліба додати сир, арахісове масло, індичку або лосось, овочі. Можна вибирати інгредієнти, які подобаються.

Бутерброд із сиром і зеленню

Можна змішати пастоподібний сир із зеленню і спеціями і намазати на хліб.

Смузі


Це дуже швидкий, простий і корисний напій. Кефір залити в блендер, додати свіжі фрукти або ягоди, жменю вівсянки або сиру, збити. З'їсти можна ложкою або випити.

Яйце

Приготувати яйце всмятку – легко і швидко. Додати шматок сиру, овочі і скибочку хліба. Вийде повноцінний ситний сніданок.

Коржик із начинкою


На готовий корж для буріто або лаваш викласти все, що заманеться. Як соус додати йогурт або томатний соус.

Вівсяномлинець із сиром

Змішати 50 грамів вівсянки, 50 г кефіру, сире яйце в мисці. Отриману рідину вилити на пательню. Коли запечеться з одного боку, покласти всередину сир.

Кекс у чашці

У чашку додати 25 г вівсяних пластівців і яйце. Змішати інгредієнти і всипати фрукти, ягоди та мед. Поставити на 2-3 хвилини в мікрохвильову піч на повну потужність.

Парфе

У піалу або в келих для десерту викласти шар мюслі. Змастити його йогуртом. Додати ягоди. Повторити в тому ж порядку.


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...