"Сімейна казка": Невістка Ющенка похвалилася новими фото

Олена Ющенко, яка віднедавна є дружиною Андрія Ющенка, невтомно демонструє своє сімейне щастя у мережі, повідомляють Патріоти України.

То запостить фото з сімейного свята, то просто себе в купальнику. А тепер ось похвалилася світлинами з чоловіком, які назвала "сімейною казкою". Як відомо, весілля "козачки" та "кавунчика" відбулося в листопаді.

Екс-президент новою невісткою дуже задоволений. Зі слів Ющенка, Олена - "красуня, мила, розумна, працелюбна, як мураха".

Нагадаємо, з першою дружиною, сестрою Маші Єфросиніної Лізою, Андрій розлучився в 2012-му після трьох років шлюбу. В екс-подружжя є спільна донька Варвара.


"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...